Referencer

Lis Sørensen

Jeg har nu gennemført ca. 10 behandlinger hos Navital, og jeg har nydt hvert minut på briksen. Allerede efter de første behandlinger med zoneterapi reagerede min krop. Da jeg rejste mig fra briksen følte jeg mig “mørbanket” i hele kroppen, og dagen efter var jeg træt og øm i hele kroppen. Til gengæld blev min nattesøvn betydelig bedre.

Efter et par behandlinger fik jeg mere energi og en bedre kulør i kinderne. Jeg føler selv, at min krop er blevet bedre til at udskille affaldsstoffer, og det gør at jeg ikke har de samme smerter i de slidgigt ramte led.

Martin er god til at finde de ømme punkter, når han giver zoneterapi, og det kan jeg godt lide.

Lis Sørensen

Sandra De Thurah

Mit navn er Sandra og jeg er 33 år. Jeg har altid været aktiv med svømning, cykling mm. Jeg har siden teenageårene haft problemer med begge knæ, i form af daglige smerter, hævelse og misfarvninger. Især i vinterhalvåret blev smerteren så voldsomme at det forstyrrede min nattesøvn, og måtte tage store mængder smertestillende. Jeg har selvfølgelig været ved læge og massør gennem årene, samt prøvet forskellig træningsformer for at slippe af med problemet – uden den store effekt. Men i efteråret 2009 fik jeg kontakt med Martin der ved nogle få behandlinger (zoneterapi og massage) har ændret mit knæproblem. Siden jeg begyndte ved ham har jeg ikke haft misfarvninger omkring knæene, hævelserne er stort set forsvundet og smerterne mærker jeg kun sjældent noget til. Dejligt!”

Thomas Forman

Efter at have sovet det meste af natten i min lænestol i stuen pga. et kraftigt hold i nakken, som gjorde det umuligt at ligge ned, var jeg villig til at gøre hvad som helst for at slippe af med mine pinsler. Jeg gik i forvejen til kiropraktor 1 -2 gange om ugen pga. af en halshvirvel, der blev ved med at smutte ud. Ved den sidste konsultation fortalte min kiropraktor mig, at min ryg var hård som granit, og at der sikkert var fordi jeg spændte i hele ryggen at min rygsøjle gjorde modstand.

Jeg googlede massør og fandt frem til www.navital.dk. Jeg fik booket en tid og mødte op i Martins lille praksis i LIDO fitness.

Lige fra modtagelse til jeg stod på gaden igen, blev jeg behandlet meget professionelt.  Vi fik os en snak om hvilke symptomer jeg havde og hvor i kroppen jeg havde ondt. Og jeg fik forklaret hvad der forårsagede mine smerter.

Jeg havde bestilt en hel times massage, og det fik jeg. Startende med zoneterapi, og en forklaring på hvad han foretog sig hele vejen igennem og hvilke punkter der hænger sammen i kroppen, Martin var bl.a. i stand til at gengive nogle trækninger jeg har haft i den ene arm, bare ved at trykke mig forskellige steder på kroppen.

De efterfølgende dage, havde jeg det som om jeg havde gennemført en Ironman, træt og øm i hele kroppen. Men efter et par dage var min ryg og nakke som ny. Miraklet var en realitet.

Der skulle gå ca. 5 måneder før jeg fik brug for min kiropraktor igen, og fik i den forbindelse endnu en behandling hos Martin og håber det vil give mig 5-6 måneder igen før jeg har brug for min kiropraktor.

Jeg vil anbefale alle som går til kiropraktor at besøge Martin (www.navital.dk) uden at få løsnet spændingerne i ryg og nakke er det meningsløst for mig at gå til kiropraktor, det vil kun give mig et par dage før jeg har hold i nakken igen.

Med venlig hilsen

Thomas Forman

Vejle