Firmamassage

Har dine medarbejdere ondt?

Så er en massageordning på arbejdspladsen måske løsningen.
Alt hvad der skal bruges er et lokale.
Det eneste der skal bruges er et egnet lokale, en briks og medarbejdere.

Ligegyldigt hvilke arbejdsopgaver dine medarbejdere udfører vil der altid, i varierende grad, være ensidige gentagende bevægelser, som kan være grobund for spændinger, overbelastning og smerter.

Viste du at de første 25-30% en muskel spænder op ud over den normale muskeltonus ikke mærkes som ubehag eller smerte? Set i det lys giver det rigtig god mening løbende at tilbyde forebyggende massage og behandling til dine medarbejdere.

Massage og zoneterapi kan forebygge og afhjælpe dine medarbejders akutte eller kroniske skavanker og kan derved bidage til øget trivsel og et lavere sygefravær.

Navital’s firmamassage tilbyder:
  • Mindre smerte og større velbefindende for medarbejdere
  • Dygtige og veluddannede behandlere
  • Online booking for at gøre det hele lettere
  • Behandling på jeres adresse eller i klinikken Vejle centrum

Jeg har mere end 15 års erfaring som professionel massør og zoneterapeut med egen klinik og faste aftaler med flere virksomheder. Jeg tilbyder flere former for massage på arbejdspladsen f.eks:

Jeg har især gode erfaringer med Tui Na som firmamassage. Denne form for massage foregår fuldt påklædt og uden brug af olie. Da man ikke er nær så afslappet under Tui Na massage som ved klassisk massage, kan man hurtigt vende tilbage til arbejdet uden at skulle omstille sig mentalt og fysisk.

Praktisk:

Jeg samarbejder med dygtige og professionelle behandlere, så vi skal nok finde en massør, der passer til jeres behov.
Behandlingerne kan enten foregå på jeres arbejdsplads eller i min klinik i Vejle Centrum, som det passer jer bedst.
En massageordning sammensættes efter jeres behov. Skulle det have interesse for jeres firma, så ring gerne på tlf. 26 74 61 90 eller send en forespørgsel her for at høre mere og evt. modtage et tilbud.