Firma massage

Har dine medarbejdere ondt?

Så er en massage ordning på arbejdspladsen måske løsningen.
Alt hvad der skal bruges er et lokale.

Det eneste der skal bruges er et egnet lokale, en briks og medarbejdere.

Ligegyldigt hvilke arbejdsopgaver din medarbejdere udføre vil der altid, i varierende grad, være ensidige gentagende bevægelser og dette kan være grobund for spændinger, overbelastning og smerter.

Viste du at de første 25-30% en muskel spænder op ud over den normale muskel tonus ikke mærkes som ubehag eller smerte? Set i det lys giver det rigtig god mening at løbende tilbyde forebyggende behandling til medarbejdere.

Hvad Navital massage kan tilbyde jeres firma:

  • Mindre smerte og større velbefindende for medarbejdere
  • Dygtige og veluddannede behandlere
  • Online booking for at gøre det hele lettere.
  • Behandling på jeres adresse eller i klinikken

Firma massage, massage ordning, massage på arbejdspladsen, ja kært barn har mange navne.

Fakta er at dette koncept er kommet for at blive i danmark. Og det bliver mere og mere brugt – både i det offentlige og det private erhvervsliv – at tilbyde medarbejdere forskellige former for behandling på arbejdspladsen.

Massage og zoneterapi kan forebygge og afhjælpe dine medarbejders akutte eller kroniske skavanker og kan derved bidage til øget trivsel og et lavere sygefravær.

Jeg har mere end 12 års erfaring som professionel massør og zoneterapeut med egen klinik og faste aftaler med flere virksomheder. Jeg tilbyder flere former for massage f.eks:

Jeg har især gode erfaringer med Tui Na som firmamassage. Denne form for massage foregår fuldt påklædt og uden brug af olie. Da man ikke er nær så afslappet under Tui Na massage som ved klassisk massage, kan man hurtigt vende tilbage til arbejdet uden at skulle omstille sig mentalt og fysisk.

Jeg har samarbejde med rigtig dygtige behandlere så vi skal nok finde en der passer til jeres behov.

Behandlingerne kan enten foregå på jeres arbejdsplads eller i min klinik i Vejle Midtby, som det passer jer bedst. Der er mange måder at lave en sådan aftale på. Skulle det have interesse for jeres firma, så ring gerne på tlf. 26 74 61 90 eller send en forespørgsel for at høre mere.