Om Martin

Massør Martin E. LarsenJeg hedder Martin Ernst Larsen og er indehaver at Klinik Navital.

Jeg er født i 1971. I 1992 blev jeg udlært elektriker. Jeg har i perioden 1995-2004 arbejdet som teater tekniker i det Københavnske teater miljø.

I 2002 besluttede jeg mig for, at det var på tide at komme videre. Jeg ville bruge mig selv på en mere oprigtig måde. Jeg havde lyst til at hjælpe mine medmennesker på en direkte måde og samtidig beskæftige mig med noget, jeg virkelig kunne fordybe mig i. Da jeg gennem mange år havde haft interesse for det “alternative” faldt min beslutning på at tage en uddannelse til zoneterapeut. Efter endt uddannelse til zoneterapeut fandt jeg hurtigt ud af, at jeg også ville være i stand til at behandle “oppe” på kroppen, og jeg valgte at uddanne mig til massør. Kombinationen af massage og zoneterapi har jeg fundet meget effektiv, og jeg elsker at være vidne til den effekt behandlingen har på de mennesker, der kommer til mig.

Jeg har fundet mit rette element og har i dag mere end 15 års erfaring som professionel behandler med egen klinik. Privat bor jeg i Vejle med min kone og vores 3 børn.