Kliniklokale til leje i Vejle C

Klinik Navital søger kollegaer til behandlerfællesskab i Vejle Midtby.

Stort, lyst og nyrenoveret behandlerlokale til leje på dagsbasis.

Er du seriøs med dit fag, mangler du et behandlerlokale og har du lyst til at være med i et professionelt og hyggeligt klinikfællesskab med fem andre behandlere?

I Klinik Navital ønsker vi et fagligt fællesskab med andre dygtige og engagerede behandlere indenfor massage, zoneterapi, akupunktur, ernæringsvejledning, kropsterapi, psykoterapi eller lignende.

Vi har et 18 m2 lyst og lækkert kliniklokale som er ledigt onsdage, torsdage, lørdage. Der er mulighed for leje af lokalet på dagsbasis.

Behandlerlokalet er møbleret med skrivebord, stol, kommode, massagebriks og 2 lænestole. Se billeder nedenfor. Du er velkommen til at sætte dit eget præg på indretningen, men dette skal afstemmes med de øvrige brugere af lokalet. Massagebriksen kan flyttes ud, hvis det ønskes.

Lejemålet ligger på Dæmningen 41A, 2tv i Vejle Centrum.

Hele klinikken er i alt ca. 120 m2 og består af 3 lige store flotte og lyse lokaler på ca. 18 m2, et mindre venteværelse, et toilet og et fælles køkken med køleskab, elkedel, micro ovn og spiseplads. Tæt på Vejle station, gågaden og offentlig parkering (2 timer gratis parkering i P-hus Trondur). Bygningens facade og opgang blev renoveret august 2013.

Klinik Navital har eksisteret siden 2004 og drives af massør og manuel terapeut Martin Larsen.

Lyder det som noget for dig?  Kontakt mig på Tlf: 26 74 61 90 eller skriv til mig her.Navital logo

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mvh Martin Larsen

 

18m2 behandlerlokale udlejes

Behandlerlokale set fra døren

Behandlerlokale set fra vinduet

Venteværelse

Venteværelse (ledigt lokale tv)

Velkommen til Klinik Navital

Plantegning Klinik Navital