Sportsmassage

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en dybdegående massage som er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader og sportsskader.

Ved en sportsmassage bliver du masseret i dybden hvilket vil sige at jeg tager godt fat og gør brug af min fysiske styrke. Du kan forvente en grundig massage som er tilpasset dit behov og evt skade, gør brug af flere forskellige teknikker og som du kan mærke både under og efter behandlingen.

Sportsmassage virker forebyggende da den bidrager positivt til din form og sundhed med fysisk og psykisk velvære samt hurtigere restitution efter træning. Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer samt de mælkesyrer som kan ophobe sig i kroppen ved hård træning.

Hvis skaden allerede er sket kan hurtig og professionel behandling med sportsmassage mindske smerter og i de fleste tilfælde afkorte et evt genoptræningsforløb.

Er sportsmassage noget for mig?

Som professionel massør er det min erfaring af sportsmassage er gavnligt for alle der er fysisk aktive – både professionelle sportsudøvere og motionister. Ved hård træning eller motion sker det desværre ofte at vi overbelaster kroppen så det forårsager smerter og skader på muskler og led. Jeg anbefaler derfor altid sportsmassage til forebyggelse og behandling af skader der relateres til sport og motion.

Du kan selvfølgelig også have gavn af sportsmassage selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport. Sportsmassage er især også effektiv til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, museskader, smerter i ryg, nakke, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Jeg oplever desuden at flere vælger sportsmassage hos mig fordi de ønsker en kraftfuld massageform hvor der bliver taget godt fat.

Tidsbestilling:

Online booking: Find en tid der passer dig og book nemt online her
Mail: Send en forespørgsel her eller skriv til info@navital.dk
Tlf: Ring/SMS på 26 74 61 90