Tui Na

Tui Na massage er ligesom akupunktur en mange tusinde år gammel behandlingsform som stadig i høj grad anvendes på hospitalerne i Kina. Tui Na er en medicinsk massage form og er stadig ret ukendt her i vesten, men har dybe rødder i den Kinesiske medicin. Der er 4 søjler inden for traditionel kinesisk medicin, akupunktur, urte medicin, qi gong og Tui Na.

På kroppen er der et kredsløb af meridianer. Disse meridianer forsyner hele kroppen med qi/energi. Ifølge traditionel kinesisk medicin er årsagen til bl.a. smerte at der opstår en stagnation af blod og qi i kroppen.

I Tui Na arbejdes der på akupunktur punkter og meridianer og alle teknikkerne i Tui Na har til formål at få løst op for denne stagnation, så blod og qi igen kan cirkulere frit og forsyne muskler, organer og væv med enrgi og næring.

En Tui Na massage udføres fuldt påklædt (gerne løst bomulds tøj) og der bruge kun meget sjældent olie. Mange tror at virkningen af Tui Na er overfladisk netop fordi behandlingen foregår uden på tøjet. Dette er ikke korrekt. Det er min erfaring at folk ofte oplever at  Tui  Na giver en dybere effekt en klassisk massage.

Tui Na benyttes mest til problemer i bevægeapperatet men i et vist omfang også til interne lidelser.

Tui Na Massage

Tidsbestilling:

Online booking: Find en tid der passer dig og book nemt online her
Mail: Send en forespørgsel her eller skriv til info@navital.dk
Tlf: Ring/SMS på 26 74 61 90